Beleven en leren bij De Groene Belevenis

Werk je in het onderwijs, de opvang, of de zorg? En zoek je inspirerend, groen educatiemateriaal? Kijk dan eens in onze NME-gids. In een aantal klikken geef je je wensen aan en zie je welke materialen en excursies het beste bij je voorkeuren aansluiten. Je kunt direct reserveren als je dat wilt!

Als professional kun je bij ons terecht voor trainingen, workshops en coaching op het gebied van natuureducatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

We zijn er voor:

Kinderopvang

Jonge kinderen ontdekken de wereld door te voelen, ruiken, proeven en kijken. Buiten zijn en natuur beleven spelen hierin een waardevolle rol. De Groene Belevenis biedt daarom activiteiten, speciaal ontwikkeld voor het kinderdagverblijf of gastouder. Ook kun je als begeleider zelf workshops volgen of helpen we je graag met advies.

Onderwijs

Zoek je als school naar manieren om invulling te geven aan natuur- en duurzaamheidseducatie? Dan bij je bij ons aan het goede adres. Wij leren kinderen in het basisonderwijs over natuur en duurzaamheid in de breedste zin van het woord. We helpen je graag door middel van onze excursies en leskisten of met advies op maat!

Zorg

Natuur en natuurbeleving ondersteunt mensen bij het ontspannen en tot rust komen.
Ben je zorgprofessional? Wij kunnen je helpen met activiteiten waarmee je cliƫnt weer in contact komt met de natuur.
Ontdek hier wat wij voor je kunnen betekenen.

NME-gids

In onze NME-gids vind je het complete overzicht van lesmaterialen en lessen die we vanuit De Groene Belevenis aanbieden. Bestel snel en gemakkelijk de materialen om een groene invulling aan je onderwijsprogramma of activiteiten te geven.