Feiten en cijfers

Stichting De Groene Belevenis zet zich in voor een groene, gezonde en duurzame leefomgeving voor iedereen. We zijn een ANBI erkende organisatie. Transparantie over onze impact en financiële resultaten vinden we belangrijk.
In onze financiële jaarverslagen lees je meer over onze inkomsten en uitgaven in het desbetreffende jaar.
In onze jaarberichten vind je feiten en cijfers over onze activiteiten en de impact die we daarmee bereiken. Overzichtelijk samengevat in een heldere infographic.

Financiële jaarverslagen

Jaarberichten

  • 2021

2021 was een jaar dat niemand snel zal vergeten. De coronapandemie had invloed op iedereen, ook op onze activiteiten. Hoewel veel geplande activiteiten met het onderwijs en in de Struintuin niet door konden gaan is er ook veel positiefs te vermelden. Ook dit jaar zijn mensen in en rondom Leusden via onze activiteiten actief geweest op het gebied van natuurbeleving en duurzaamheid. Jeugd gaven we de vaardigheden mee om voorbereid te zijn op de uitdagingen van hun toekomst. Een toekomst waarin met zekerheid “duurzaamheid” een centrale rol speelt. En volwassenen laten we met een nieuwe verfriste blik kijken naar de kansen voor duurzaamheid in de eigen omgeving. Lees in ons jaarbericht 2021 een overzicht van onze activiteiten en behaalde resultaten:

Eerdere jaarberichten