Op avontuur in de Struintuin

Struinen betekent zoveel als rondscharrelen of je neus achterna gaan. Op zoek gaan naar ‘iets’ en toch ook weer niets. Struinen is nooit hetzelfde en levert altijd iets bijzonders op. Zeker wanneer dit gebeurt in onze avontuurlijke Struintuin! Daar hoef je je nooit te vervelen.

Heb je zin in hutten bouwen, waterdiertjes zoeken in de poel, waterbanen maken bij de pomp, koken in de modderkeuken, vuurtje stoken bij de vuurplaats of gewoon lekker verstoppertje spelen? Met de onderzoeksmaterialen uit de bolderkar kun je de tuin onder de loep nemen.

Beleef onze Struintuin!

Spelen in de Struintuin

Vlinders kijken, hutten bouwen, zandtaartjes bakken en waterdiertjes vangen. het kan allemaal tijdens de speelmiddagen in de Struintuin. Check hier de data en kom langs!

Peuters in het groen

Voelen, ruiken, proeven, kijken. Jonge kinderen ontdekken met al hun zintuigen. En waar kan dit nou beter dan buiten? Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we peuterochtenden. Kom je ook?

Struinfeestje

Er is er één jarig, hoera hoera! Gun je kind een onvergetelijke verjaardag en kies voor het meest avontuurlijke feest op de mooiste plek in Leusden en omstreken: de Struintuin! Check hier de mogelijkheden.