Op avontuur in de Struintuin

Struinen betekent zoveel als rondscharrelen of je neus achterna gaan. Op zoek gaan naar ‘iets’ en toch ook weer niets. Struinen is nooit hetzelfde en levert altijd iets bijzonders op. Zeker wanneer dit gebeurt in onze avontuurlijke Struintuin! Daar hoef je je nooit te vervelen.

Heb je zin in hutten bouwen, waterdiertjes zoeken in de poel, waterbanen maken bij de pomp, koken in de modderkeuken, vuurtje stoken bij de vuurplaats of gewoon lekker verstoppertje spelen? Met de onderzoeksmaterialen uit de bolderkar kun je de tuin onder de loep nemen.

Beleef onze Struintuin!

Spelen in de Struintuin

Vlinders kijken, hutten bouwen, zandtaartjes bakken en waterdiertjes vangen. het kan allemaal tijdens de speelmiddagen in de Struintuin. Check hier de data en kom langs!

Peuters in het groen

Voelen, ruiken, proeven, kijken. Jonge kinderen ontdekken met al hun zintuigen. En waar kan dit nou beter dan buiten? Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we peuterochtenden. Kom je ook?

Struinfeestje

Er is er één jarig, hoera hoera! Gun je kind een onvergetelijke verjaardag en kies voor het meest avontuurlijke feest op de mooiste plek in Leusden en omstreken: de Struintuin! Check hier de mogelijkheden.

Buitenspelen

Buitenspelen is leuk en gezond! Leusden heeft veel natuurlijke en laagdrempelige plekken waar je heerlijk kunt spelen. Op zoek naar tips voor nog meer buitenavonturen? Neem dan een kijkje op de Buitenspeelkaart of meld je aan voor een van de activiteiten in de Buitenweek.

Eropuit!

Leusden heeft een prachtig en gevarieerd landschap. Met bos, heide, water, boerenland en landgoederen is er veel te zien en te ontdekken. In samenwerking met stichting De Boom organiseren wij jaarlijks een aantal excursies in natuurgebieden die door de stichting worden beheerd. Check hier de data en meld je aan!