Begeleiding en advies bij duurzame projecten

Wil je als overheid, bedrijf of organisatie aan de slag met duurzaamheid? Maar heb je de expertise of menskracht niet om het project van de grond te krijgen? Schakel dan De Groene Belevenis in.

De Groene Belevenis kan je adviseren, ondersteunen en faciliteren bij communicatie en participatie rondom natuur en duurzaamheid. We hebben expertise op het gebied natuurbeleving, vergroening, klimaatadaptatie, maar ook op de thema’s energietransitie en afval.

Bekijk hieronder ons aanbod en portfolio. Meer weten? Neem contact op met HenriĆ«tte Former, coƶrdinator projecten, via [email protected] of 033-3034940. We bespreken graag jouw wensen en onze mogelijkheden.

In de praktijk:

Advies & Ondersteuning

Advies en ondersteuning nodig op het gebied van vergroening en duurzaamheid? Wij hebben veel kennis en ervaring en delen die graag met je. Bekijk hier wat we voor je kunnen betekenen.

Participatie & Communicatie

Wil je je omgeving betrekken bij jouw project, maar vind je dit lastig? Wij hebben veel participatie- en communicatietrajecten begeleid. Neem dus gerust contact op voor hulp!

Portfolio

Nieuwsgierig geworden naar ons werk? Kijk eens in ons portfolio. Zo zie je bij welke mooie projecten we al betrokken zijn geweest.