Buitenweek 2023

Buitenspelen is leuk en gezond. Het is ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Van 9 tot en met 16 juni 2023 organiseert De Groene Belevenis samen met verschillende Leusdense organisaties de Buitenweek.

Meld je aan

In de Buitenweek zijn er allerlei leuke buitenactiviteiten voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Zoals waterdiertjes vangen in een natuurgebied of bloembommetjes maken. Ook is de Struintuin extra open.
Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten tijdens de Buitenweek. Klik op een activiteit en meld je aan. Veel speelplezier!

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

De Buitenweek wordt mede mogelijk gemaakt door het programma Groen doet Goed.

Buitenspeelkaart Leusden

Buitenspelen is leuk en gezond. Verstoppen, bessen plukken, spelen met water of struinen door het bos, Leusden heeft veel mooie groene speelplekken om op avontuur te gaan en lekker te bewegen. Op de buitenspeelkaart kan je ze allemaal terugvinden, met tips voor leuke buitenavonturen. Veel plezier!

Weet je nog een andere groene speelplek die niet op de kaart mag ontbreken? Laat het ons weten via een mail aan info@degroenebelevenis.nl.

Meer buitenspeeltips:

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere leuke dingen te doen in de natuur. Kijk op een van de volgende websites voor nog meer idee├źn voor buitenspelen en ontdekken. Of download de app Ziejezo.