Met je BSO naar de Struintuin

In de vakantieperiodes kun je als BSO met de kinderen een hele of halve dag in de Struintuin komen spelen. Hutten bouwen, waterdiertjes zoeken, koken in de modderkeuken of lekker klimmen en klauteren. Met de materialen uit de bolderkar is het verblijf in de tuin een ware ontdekkingstocht.

In de tuin heb je de beschikking over de Schuilhut. Een eenvoudig gebouw met toilet en keuken waar je kunt schuilen als het weer even tegen zit of samen kan eten en drinken. Er is koffie, thee en limonade aanwezig. Alle overige etenswaren mag je zelf meenemen.

Het is mogelijk om met de kinderen een vuurtje te maken voor het bakken van broodjes en worstjes. Hout voor het vuur kun je zelf meenemen of bij ons kopen.

Kosten en reserveren

De kosten voor een dagdeel in de struintuin zijn € 60. Voor groepen groter dan 50 kinderen is dat € 90 per dagdeel. Per reservering kun je 4 uur gebruik maken van de tuin. Wil je langer in de Struintuin blijven? Dat kan! Het verblijf kan eventueel ook per uur verlengd worden. Wij brengen per uur € 15 extra in rekening (€ 22,50 extra per uur voor groepen groter dan 50 kinderen).

In de NME-gids kun je door ons aanbod struinen en direct reserveren, maar voel je vooral vrij om ook even te bellen.