Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmarkt bij Kringloopcentrum Amersfoort

27 november 2022 - 11:00 - 16:00

Wat gaat u eten tijdens de kerstdagen? Of het nou Mexicaans of Hollandsche pot wordt, bij Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden vindt u alles wat u nodig heeft voor de kersttafel. Laat uzelf inspireren door bijzondere ornamenten, serviezen, kandelaars en flonkerend kristal. Zoals ieder jaar worden de winkels opgetuigd in kerstsfeer en snuffel je op de marktkramen door manden vol voordelige kerstballen, -kaarsen en -kaarten. Ook voor vintage- en feestkleding en, sieraden en accessoires bent u bij de kringloop aan het juiste adres.

De kerstmarkt bij Kringloopcentrum Amersfoort op zondag 27 november

Op elke laatste zondag van de maand is het koopzondag bij Kringloopcentrum Amersfoort, maar op 27 november zal dan ook de kerstmarkt in Amersfoort beginnen. Iedereen is welkom van 11:00 tot 16:00.

Het Kringloopcentrum heeft het hele jaar voor de markten gespaard en tijdens de markten zal regelmatig aangevuld worden, kom dus gerust wat later op de middag. Ook de dagen en erna blijft er een kerstafdeling staan.
Heeft u nog spullen waar u zelf geen plek meer voor heeft? U kunt ze natuurlijk altijd bij het Kringloopcentrum inleveren.

Foto: Laura Verschuur

Gegevens

Datum:
27 november 2022
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.kringloopamersfoortleusden.nl/winkelen/kringloopwinkel-amersfoort-2/

Locatie

Kringloopcentrum Amersfoort
Zwaaikom 21
Amersfoort, 3812 PS
+ Google Maps
Telefoon:
033 462 6969 (ma-vr 8.30-16.00 u)