Vrijwilligerswerk bij De Groene Belevenis

De Groene Belevenis heeft meer dan 50 vrijwilligers die actief zijn op het gebied van educatie, tuinonderhoud, begeleiding van activiteiten maar ook ondersteuning bij administratie en communicatie. De stichting heeft veel te danken aan haar vrijwilligers. Zonder de enorme inzet van deze mensen zouden veel activiteiten niet mogelijk zijn.

Heb jij belangstelling voor vrijwilligerswerk bij De Groene Belevenis? Kijk dan bij de actuele vacatures.

Wat bieden we onze vrijwilligers?

De Groene Belevenis biedt je een werkplek in een gezellig team van mensen op het groenste stukje van Leusden.

De stichting biedt gevarieerd werk en prettige werkomstandigheden, er is aandacht voor een goede sfeer op de werkvloer en er is ruimte voor persoonlijke aandacht en interesse.

De begeleiding is erop gericht dat de vrijwilliger plezier heeft in zijn werk en hier voldoening uithaalt waardoor de vrijwilliger zich gezien weet en verbonden voelt met De Groene Belevenis.

Vacatures

Lesvrijwilliger

Lesvrijwilliger

Zelfstandig of met een team verzorg je lessen voor kinderen van groep 1 t/m 8, bijvoorbeeld knotles, jonge dierenles, slootles of de Grebbelinieles.

Begeleider moestuinlessen

Zelfstandig of met een collega-vrijwilliger begeleid je moestuinlessen bij de schooltuintjes naast de Struintuin voor kinderen van groep 6 en 7.

gastvrouw Struintuin

Gastvrouwen / heren Struintuin

Met een team begeleid je het spelen in de Struintuin voor kinderen van 0 t/m 12 jaar tijdens de speelochtenden en -middagen.

Meer weten of aanmelden?

Passen bovenstaande vacatures niet bij je, maar wil je je wel graag als vrijwilliger inzetten? Bel 033-3034940 (maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur) of vul onderstaand formulier in.

Naam(Vereist)