Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boeren Winter Wandeling

28 december 2022 - 08:00 - 17:00

€10 – €25
CORONA
We houden ons aan de meest recente maatregelen die door de overheid zijn afgekondigd. Er is dus een kans dat de wandeling niet door kan gaan of moet worden aangepast. In de voorwaarden voor deelname leest u hoe we hier mee om gaan.

De wandeling gaat soms over ongebaande paden. Het is dus niet mogelijk om de wandeltocht met een wandelwagen of een rolstoel te maken. Zorg voor stevige wandelschoenen. De route is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

De wandeling start en eindigt bij Hoeve Groot Zandbrink (Postweg 2, Leusden) op woensdag 28 december vanaf 12:00 uur. Honden mogen niet mee. Vier keer per uur start er een groep wandelaars, verder kunt u in eigen tempo de route volgen. Vanaf het eindpunt van de wandeling (Laapeerseweg) wordt u met een pendelbus terug gebracht naar Groot Zandbrink.

Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, krijgt u van ons bericht over de exacte starttijd. De mensen die tussen 14:00 en 15:00 starten, lopen het laatste deel van de wandeling bij invallende duisternis. Dat kan leuk en spannend zijn, we zetten vuurkorven langs de route. Maar niet iedereen vindt dit prettig. Houd hier dus rekening mee bij het opgeven van de voorkeur-starttijd.

Er is ruimte voor ongeveer 400 wandelaars. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. U kunt zich inschrijven vanaf dinsdag 15 november 09:00 uur via de website www.valleihorstee.nl. Maar let op, vol = vol.

Prijzen:
kinderen t/m 12 jaar: € 10,-
volwassenen: € 25,-
leden van Vallei Horstee: € 22,50

Inschrijven is mogelijk vanaf dinsdag 15 november om 09.00 uur.

Gegevens

Datum:
28 december 2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€10 – €25
Evenement Categorie:
Site:
https://www.valleihorstee.nl/inschrijving-boerenwinterwandeling

Locatie

Moorsterveld

Organisator

Vallei Horstee