Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzame huizen open op 28 oktober en 4 november

28 oktober 2023

Duurzaam wonen? Kijk eens bij een buur! Veel mensen willen energie en gas besparen, maar weten niet goed hoe. Het helpt dan om van een ander te horen hoe diegene het heeft aangepakt. Via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 2.000 enthousiaste huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen, zodat anderen goed voorbereid aan de slag kunnen. Ook in Leusden doen er huiseigenaren mee!

Door het hele land openen huiseigenaren hun deuren en helpen je graag met hun ervaring. Zij vertellen met veel enthousiasme over het energiezuinig maken van hun woning. Zij geven een rondleiding, delen ervaringen en bespreken jouw vragen. Zo kom je tijdens een bezoek meer te weten over maatregelen zoals een warmtepomp of spouwmuurisolatie, maar ook over het proces naar een duurzamer huis en alles wat daarbij komt kijken.

De Nationale Duurzame Huizenroute is op 28 oktober en 4 november. Deelnemende woningen zijn te vinden via de website: duurzamehuizenroute.nl, daar kan je jezelf vanaf 2 oktober ook aanmelden voor een bezoek.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2023