Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezinswandeling ‘Herfst op Stoutenburg‘

1 oktober 2023 - 13:30 - 15:30

Op Klein Stoutenburg valt voor jong en oud van alles te beleven! Ga met je gezin op stap met een van de gidsen van het Utrechts Landschap) en leer van alles over de natuur. Krijg antwoord op je vragen, zoals “welke bijzondere bomen en planten zie je in het bos en welke dieren wonen hier?

Bij de verschillende kinderactiviteiten zullen de gidsen aan de ouders het een en ander vertellen dat met die activiteit te maken heeft. Bij de bodemdiertjes vertellen ze over het verteringsproces en het nut van dood hout. Bij boomactiviteiten over lengte- en breedtegroei en het beheer.

De opdrachtjes zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, verdeeld in twee leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. De ene ouder kan zo met de jongste kind(eren) en de ander met de oudere kind(eren) mee.

Verzamelen is vanaf 13.15 uur bij het Bezoekerscentrum Koetshuis. De wandeling is niet rolstoel(en wandelwagen)vriendelijk en honden zijn niet toegestaan.

Heb je vragen, dan kun je ons per e-mail bereiken op [email protected]. Meer informatie over onze overige activiteiten vind je op de website van Utrechts Landschap.

Locatie/verzamelen:

Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg
Stoutenburgerlaan 4
3835 PB Stoutenburg (Leusden)
Tijd: 13.30 – 15.30 uur, inloop vanaf 13.15 uur
Deelname: gratis