Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gluren bij de Buren – cultuur in tuinen

2 juli 2023 - 13:00 - 18:00

Gluren bij de Buren, het amateurkunstfestival met optredens in tientallen tuinen verspreid over de stad, komt op zondag 2 juli voor het eerst naar Leusden. Op zondag 2 juli veranderen gazons en veranda’s voor één dag in podia, en de loungesets in tribunes. Tijdens Gluren bij de Buren treden lokale amateurkunstenaars op en verwelkomen gastvrije hosts de hele wijk. In 23 gemeenten verspreid door heel Nederland kun je genieten van cultuur in de tuin. De veranda is het podium, de loungesets staan uitgestald voor publiek. Wees welkom om met een kopje koffie of thee in de hand het vliegensvlugge pianospel van je buurmeisje op de eerste rang bij te wonen.

Het programma is bekend! Kijk op de website en stippel vanaf nu jouw route uit, langs gratis cabaretvoorstellingen op dakterrassen, improvisatietheater in postzegeltuintjes of jazzbands in historische hofjes. Het programma zit vol verrassingen!
Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op tussen 13:00 en 18:00. De optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig.
Meer informatie: glurenbijdeburen.nl.

Gegevens

Datum:
2 juli 2023
Tijd:
13:00 - 18:00
Site:
https://glurenbijdeburen.nl/nl

Locatie

Amersfoort en Leusden
Utrecht Nederland + Google Maps