Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Natuurgidsenopleiding

16/12/2021

Vanaf donderdag 16 december 2021 organiseren IVN Amersfoort en IVN Nijkerk weer de Natuurgidsenopleiding. Gedurende anderhalf jaar in ongeveer 50 bijeenkomsten komen allerlei natuuronderwerpen langs.

De bijeenkomsten zijn elke 14 dagen op donderdagavond en tenminste één keer per maand op zaterdagochtend. De lessen zijn binnen én buiten. Ook leer je door zelfstudie en ga je in groepjes op onderzoek uit. De opleiding is een gezonde mix van denken en doen.

Het is verplicht één van de informatieavonden bij te wonen. Daarvoor kun je je onder vermelding van woonplaats opgeven bij cursussen@ivnamersfoort.nl. Met de huidige coronamaatregelen ligt het aantal deelnemers op 24. Als de maatregelen soepeler worden zullen maximaal 30 deelnemers worden toegelaten.

Download de flyer met meer informatie en bekijk het lesrooster op de website van het IVN. Het inschrijfformulier is al beschikbaar. De toelating wordt pas in december bekend gemaakt. Leden van IVN Amersfoort en Nijkerk met binding met de regio krijgen voorrang bij de toelating.

Kosten: € 325,- + lidmaatschap van € 24,- p/jaar.

Gegevens

Datum:
16/12/2021
Site:
www.degroenebelevenis.nl

Locatie

Het Groene Huis
Schothorsterlaan 21
Amersfoort, 3822 NA

Organisator

IVN Amersfoort en Nijkerk
Site:
www.ivn.nl/amersfoort