Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Saamhorigheid in een wankele wereld – Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul

20 maart 2023 - 20:00 - 22:00

€5

Wij mensen zijn in een meer dan ‘wankele wereld’ en tijdperk beland: het Antropoceen. We gaan op een onverantwoorde manier om met de rijkdommen van onze planeet en maken veel verkeerde keuzes, terwijl er betere, meer logische oplossingen voorhanden zijn.

Volgens Jan Terlouw en Annette Nobuntu Mul is er absoluut hoop en perspectief en kan iedereen in de samenleving bijdragen aan een rechtvaardige, inclusieve en duurzame wereld. Maar naast hoop is er allereerst kennis en bewustwording nodig, vervolgens solidariteit en actie met moreel politiek leiderschap: een nieuw gemeenschappelijk verhaal!

In samenwerking met Zincafé Leusden en Bibliotheek Eemland. Opgave via de website van Bibliotheek Eemland (zie hieronder bij Site).

Praktisch: 
U meldt zich vooraf aan bij het Zincafé door € 5,00 per bezoeker over te maken. Reserveren is mogelijk vanaf 10 februari! Uw betaling beschouwen wij als reservering.
Voor late beslissers is het mogelijk om met pin te betalen aan de zaal. Houd er rekening mee dat de zaal VOL kan zijn.
Zincafé biedt u bij het begin van de avond als welkom gratis koffie of thee aan (andere consumpties zijn voor eigen rekening).
Halverwege de avond is er een korte pauze waarin u met elkaar kunt discussiëren en kunt genieten van een drankje.