Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zwerfafval opruimochtend

18 november 2023 - 09:00 - 11:45

Elke 2 maanden organiseren we een opruimochtend. Dan roepen wij alle inwoners op om Leusden te ontdoen van zwerfafval. Hoe? Door mee te lopen in diverse buitengebieden en gebieden rondom het centrum van Leusden. Of door in je eigen wijk aan de slag te gaan. Word Opgeruimde Leusdenaar bij jou voor de deur!

Meelopen met de opruimochtend
We starten om 9.00 uur. Je bent dan van harte welkom bij De Groene Belevenis waar ook alle op te ruimen gebieden verdeeld worden. Veiligheidshesjes en afvalgrijpers zijn aanwezig voor iedereen. De routes zijn meestal ca. 2 uurtjes lopen. Voor wie wil, hebben we na afloop een kopje koffie/thee met wat lekkers. Uiterlijk 11.45 uur sluiten we de ochtend af. Begin je weekend goed en kom gezellig meedoen.

Gewoon bij jou voor de deur!
Wat is er mooier dan in een schone wijk wonen. Elke dag een aantal ‘zwerfies’ opruimen in je eigen straat, of actief met je buren eens per week een rondje lopen. Je kan het op je eigen manier doen en wanneer het jou uitkomt: je bent even lekker in de buitenlucht, kunt een wandeling maken, met je buren bijpraten, je lichaam is in beweging. Kortom alleen maar voordelen die je gratis cadeau krijgt bij een rondje zwerfafval opruimen!

Meld je aan via de website van Opgeruimd Leusden

Meer informatie of een vraag? Laat het weten via: info@opgeruimdleusden.nl.

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
09:00 - 11:45

Locatie

Leusden
Leusden, Nederland

Organisator

Opgeruimd Leusden