Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blote voeten wandeling bij Koetshuis Stoutenburg

13 mei 2023 - 13:30 - 15:30

€3

Hoe voelt het om op blote voeten in het bos te lopen?
Ervaar hoe dit is en wandel met ons mee op zaterdag 13 mei 2022 van 13.30 tot ca 15.30 uur.  Samen met onze gidsen, Bep, Kim en Simone ervaar je hoe dit is.

De gidsen laten je voelen hoe het is om op je blote voeten te lopen op grint, hooi, bladeren, modder, zand, houtsnippers en nog wat materiaal uit het bos. Het is niet verplicht om de hele wandeling blootsvoets te lopen. Als je het blootsvoets lopen nog niet lang vol kan houden of nog maar weinig gedaan hebt, neem dan zeker een paar schoenen mee! Onderweg pauzeren we voor een iets te drinken met wat lekkers erbij.

Vergeet niet om ook een handdoek mee te nemen (en eventueel schonen sokken)!. Wij zorgen ervoor dat je je voeten kunt schoonmaken.

De wandeling is  voor ouder(s) met hun kind(eren) en beginners. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene.

We verwachten je op zaterdag 13 mei a.s. vanaf 13.15 uur bij Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg (Leusden). De kosten bedragen € 3,00.

Let op: Aanmelden is verplicht en kan via de website van het Utrechts Landschap.

Het wandelen op blote voeten stimuleert de huid en de zenuwuiteinden, wat effect heeft op het zenuwstelsel en via die weg op de hersenen. Je concentratie neemt toe en het denken wordt rustiger, hierdoor ervaar je meer sensaties in en om je lichaam. Eigenlijk is dit mindfulness.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Honden kunnen niet mee.

Heb je vragen, dan zijn wij per e-mail te bereiken op koetshuisstoutenburg@gmail.com. Meer informatie over onze overige activiteiten vindt u op de website: utrechtslandschap.nl/infocentra/ activiteiten-rond-stoutenburg

Gegevens

Datum:
13 mei 2023
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
€3
Site:
https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/kinderactiviteit/kinderactiviteit-blotevoetenwandeling

Locatie

Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg
Stoutenburgerlaan 4
Stoutenburg,
+ Google Maps