Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collectieve Inkoop Zonnepanelen – NAJAARSACTIE 2022

27 oktober 2022 - 20:00 - 21:00

Wilt u ook uw eigen zonnestroom? Een offerte voor (extra) panelen op uw dak? Ondanks de grote vraag naar zonnepanelen is het gelukt weer een Collectieve Inkoop actie te organiseren, in samenwerking met New Solar uit Woudenberg. De online informatieavond is op donderdag 27 oktober, maar inschrijven kan ook nu al. 

NAJAARSACTIE 2022 | Collectieve inkoop Zonnepanelen

Op zaterdag 15 oktober was de grote, drukbezochte Energiemiddag in en bij de Til, en tegelijk startte de nieuwe Collectieve Inkoop Zonnepanelen. Na de geslaagde actie van vorig jaar, organiseren we opnieuw een collectieve inkoop met New Solar uit Woudenberg. Deze actie is voor mensen die (extra) zonnepanelen op hun eigen dak willen.

Voor dit project heeft New Solar o.a. zwarte zonnepanelen met een groot vermogen (full black, 395 Wp). Er zijn pakketten voor schuine en platte daken. Ook zonnepanelen op het oosten of het westen geven een goed rendement. De panelen worden meestal voorzien van micro-omvormers. Daarmee kunt u de opbrengst volgen via een speciale app. En later kunnen eenvoudig extra zonnepanelen bijgeplaatst worden.

Inschrijven kan van 15 oktober tot 1 december 2022. Door collectief in te kopen krijgt u een passende offerte voor uw dak en uw wensen, met actie-korting 15 eurp per paneel. Goed om te weten: installatie wordt nu ingepland vanaf mei 2023.

Online INFORMATIEAVOND: Collectieve Inkoop Zonnepanelen – najaarsactie 2022
donderdag 27 oktober 2022 | 20:00-21:00 uur | online via Zoom

DEEL en New Solar geven uitleg, met gelegenheid vragen te stellen.
Aanmelden: via info@deel-energie.nl. Na aanmelding krijgt u een Zoom-link toegestuurd.

INSCHRIJVEN voor een offerte via een mail aan info@deel-energie.nl met uw gegevens: uw naam en adres; telefoonnummer en emailadres waarop u bereikbaar bent; uw elektriciteitsgebruik (dat staat op uw jaarnota); een foto van de meterkast; evt. uw vragen en wensen. Voor een goed advies graag een foto van uw meterkast meesturen.

Praktische informatie
– DEEL stuurt uw gegevens door naar New Solar.
– New Solar maakt een voorstel en prijsopgave (op afstand) voor uw dak en uw wensen, met actie-korting 15 euro per paneel.
– Als dit voorstel akkoord is, dan deze bevestigen aan New Solar, waarna zij contact opnemen voor een afspraak aan huis.
– De adviseur komt langs voor een schouw, en bespreekt met u het toegestuurde voorstel en eventuele aanpassingen. Daarna krijgt u een definitieve offerte met actie-korting 15 euro per paneel.
– Als de offerte akkoord is, dan deze ondertekend terugsturen aan New Solar, waarna zij de installatie gaan inplannen (vanaf mei / zomer 2023)
– DEEL blijft bereikbaar voor vragen, via info@deel-energie.nl

WIST U DAT …

  • In Leusden heeft 1 op de 4 woningen al zonnepanelen, en er komen steeds meer daken met zonnepanelen bij.
  • Zonnepanelen leveren stroom zolang het licht is, dus ook als de zon niet schijnt: De zonnestroom wordt gebruikt voor apparaten in huis, en de rest wordt aan het net geleverd. Aan het eind van het jaar verrekent uw energiebedrijf de teruggeleverde zonnestroom in uw jaarafrekening.
  • Passende oplossing voor uw dak: Bij een ‘standaard schuin dak’ worden alle zonnepanelen aangesloten op een centrale omvormer die de zonnestroom omzet in wisselstroom. Maar ook voor andere daken, bijvoorbeeld een oost & west opstelling, of zonnepanelen waar schaduw op valt, zijn goede rendabele oplossingen beschikbaar (o.a. micro-omvormers, optimizers of parallel schakeling).
  • Btw op de aanschafkosten kunt u terugkrijgen via de Belastingdienst; New Solar kan hier bij helpen.
  • Zie MilieuCentraal voor uitgebreide informatie over zonnepanelen: Alles over zonnepanelen, met oa rekenvoorbeelden en btw teruggave; de salderingsregeling voor stroom die je levert aan het net, en de overgangsregeling vanaf 2025; zonnepanelen en omvormers; en check hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen.

Contact: mail ons via info@deel-energie.nl

Gegevens

Datum:
27 oktober 2022
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.deel-energie.nl/nieuws/36-collectieve-inkoop-zonnepanelen-2022

Locatie

online