Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duurzaam Doen oktober: netwerkbijeenkomst

5 oktober 2023 - 12:00 - 15:00

logo Duurzaam Doen

Samen met de gemeente Leusden organiseert De Groene Belevenis een netwerkbijeenkomst voor duurzame partnerorganisaties in de gemeente Leusden. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 oktober van 12:00 – 15:00 uur in het gemeentehuis en bestaat uit twee delen. Het is ook mogelijk om bij een van beide programmaonderdelen aan te sluiten.

  • – 12:00 tot 13.30 uur kennismakingslunch met wethouder Jan Kramer
    Deze lunch is bedoeld voor alle organisaties en personen die zich bezighouden met duurzaamheid in de gemeente Leusden in brede zin (groen, energie, afval). Doel is om elkaar wederzijds beter te leren kennen en actuele informatie te delen als het gaat om duurzaamheid in Leusden. Ook trappen we samen ‘Duurzaam Doen Oktober’ af: een maand waarin we alle duurzame activiteiten in en rond Leusden bundelen tot een mooi duurzaam programma.
  • – 13:30 – 15:00 uur startbijeenkomst project Groen Leusden.
    Dit middagprogramma is bedoeld voor organisaties en personen die zich bezighouden met thema’s als vergroenen, natuur en klimaatadaptatie in de gemeente Leusden. In de bijeenkomst vertellen we meer over het project Groen Leusden en de mogelijkheden om hierin samen te werken. Ook halen we ideeën op. Evelien van Assenbergh, nieuwe beleidsadviseur water en klimaatadaptatie, stelt zich voor en vertelt hoe zij invulling gaat geven aan het klimaatadaptatiebeleid van de gemeente Leusden.

Informatie en aanmelden

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail naar Gytha van der Veer, [email protected].
De aanmelding voor de bijeenkomst is inmiddels gesloten. Wil je toch nog graag deelnemen? Stuur dan even een mailtje.

Gegevens

Datum:
5 oktober 2023
Tijd:
12:00 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Huis van Leusden
't Erf 1
Leusden, Utrecht 3831 NA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
14 033
Bekijk de site van Locatie