Shop gratis via ikwilwatt.nl

'of 65 euro retour op je rekening'

LEUSDEN Huiseigenaren kopen via de gemeente Leusden gratis energiebesparende materialen! Dat kan nu eenvoudig online via jouwbespaarbon.nl. In deze webshop staan alle actie-artikelen overzichtelijk bij elkaar. U bestelt online en de artikelen worden thuisbezorgd. Denk bijvoorbeeld aan doorstroombegrenzers, ledlampen, schakelklokken, energiemeters, douchekoppen, radiatorfolie, en zo voort. Met een code krijgt u 65 euro korting en betaalt u (nagenoeg) niets voor deze spullen.

Ontvang de voucher

Via ikwilwatt.nl gaat u naar de website van het Duurzaam Bouwloket, de organisator van deze actie voor de gemeente Leusden. U maakt een keuze voor de online webshop en vraagt daar de vouchercode aan. Na invullen van uw e-mail adres, postcode en huisnummer krijgt u deze direct toegezonden. Bij afrekenen in de webshop wordt met deze code direct 65 euro korting verrekend.

Cash Back eerdere aankoop

Heeft u vorig jaar al energiebesparende producten gekocht? Of wilt u niet shoppen in deze webshop maar bij een andere (lokale) aanbieder? Geen probleem, dan dient u uw aankoopbewijs in voor de cash back-actie en profiteert zo toch mee. Kassabonnen en facturen van verschillende aanbieders vanaf 1 januari 2020 kunnen nog worden ingediend, zolang het opgetelde bedrag maar minimaal 65 euro is.

65 euro retour op rekening

Via ikwilwatt.nl komt u op de website van het Duurzaam Bouwloket en kiest voor de cashback-actie. Voeg bij uw aanvraag foto(’s) van uw aankoopbon(nen). Na goedkeuring van uw aanvraag wordt 65 euro op uw rekening gestort. De actie geldt ook voor investeringen in duurdere zaken, zoals zonnepanelen, een inductiekookplaat, een energiezuinige koelkast, droger of vaatwasser en glas-of gevelisolatie. Vragen? Mail naar [email protected].

OP = OP

Tot eind maart 2021 kunnen 1350 Leusdenaren gebruik maken van de actie. Er is nog voldoende ruimte maar: op is op. Schaf dus nu uw energiebesparende producten aan en begin meteen met geld besparen, zowel op het aankoopbedrag als op uw energierekening. De subsidie is afkomstig uit de landelijke RRE-regeling. Deze regeling is tot nu toe alleen voor huiseigenaren. Zodra de rijksoverheid deze toegankelijk maakt voor huurders in de gemeente Leusden wordt hier ook een actie voor opgezet via ikwilwatt.nl.