Energiezuinig wonen, hoe dan? Vorig jaar stegen de energieprijzen rond deze tijd hard, komende winter inschatten is koffiedik kijken. Maar feit is dat huishoudens steeds meer aan jaarlijkse energiekosten kwijt zijn, als er geen aandacht is voor energie besparen. Je huis energiezuinig maken, hoe dan?

Kom donderdag 12 oktober vanaf 19.30u naar De Korf – Leusden. In de grote zaal houdt Ruben Appelman, deskundig en onafhankelijk expert van het Regionaal Energieloket een presentatie. Aan bod komen de 4 stappen om een huis energiezuinig, comfortabel en toekomstbestendig te maken. Kom alles te weten over isoleren en ventileren. Hoe kan je zelf energie opwekken, of in een collectief? Komt er bij vervanging toch nog een CV, of is een andere warmtebron mogelijk? En hoe zit het met de verplichting van hybride warmtepompen?

Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod tijdens de informatieavond. Afsluitend neemt Folkert Looij, onafhankelijk financieel expert u mee in de mogelijkheden om maatregelen te financieren. Welke subsidies en leningen zijn beschikbaar, of zijn er andere slimme mogelijkheden om verduurzaming te financieren? Na afloop is Folkert beschikbaar voor vragen over uw persoonlijke situatie.

Alle informatie vind je op de website van IkWilWatt.