Wil je meer leven in je tuin? Meer bezoek van vogels, vlinders, bijen of bijvoorbeeld egels? Variatie in beplanting maakt je tuin niet alleen aantrekkelijker voor allerlei dieren, maar ook beter bestand tegen droogte, hitte, ziekten en allerlei plagen.

Met eenvoudige maatregelen zoals de aanleg van een vijvertje, stapel stenen of stromend water maak je je tuin snel biodiverser én mooier. En vaak ook met minder onderhoud. Zo geniet je nog meer van je tuin in alle jaargetijden!

Zelf aan de slag
Tijdens de workshop ‘Meer leven in je tuin’ geven tuinontwerpster Hélène Oudshoorn en tuincoach Aart Hartog je informatie en praktische tips over het ontwerpen en onderhouden van een natuurvriendelijke tuin. We maken een inspiratierondje door de Struintuin van De Groene Belevenis. Daarna kun je zelf aan de slag met het uitwerken van ideeën voor je eigen tuin. Hélène en Aart bieden hulp en geven feedback.

workshop Leven in je tuin

Onderdeel Groen Leusden
Deze workshop is de eerste activiteit van het project Groen Leusden, een initiatief van De Groene Belevenis, gemeente Leusden en waterschap Vallei & Veluwe, financieel ondersteund door de provincie Utrecht. Doel van het project is om Leusdenaren te helpen die hun huis, tuin en buurt willen vergroenen. Door informatie, inspiratie en tips te delen en door concrete acties in Leusden te organiseren.

Aanmelden workshop
Er geldt een maximum van 20 deelnemers. Aanmelden verplicht.

Datum  vrijdag 27 oktober
Tijd 13.30 – 16:30 uur (inloop vanaf 13:15 uur)
Locatie  De Groene Belevenis
Kosten  € 2,50 per deelnemer
Aanmelden  via deze link